O1G (2.0)

Előbb-utóbb megunták, hazamentek

2019. március 17. - A Budai Simicska . O1G

"Lesznek tüntetések. Lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek"

A fiatalabb olvasóim kedvéért: ezt Gyurcsány Ferenc mondta közel 13 évvel ezelőtt miniszterelnökként, amikor megszorító intézkedéseket (vagy ahogy ő akkor nevezte őket: reformokat) terveztek bevezetni. Valószínűleg a párttársait nyugtatta ezzel, hogy nem kell a népharagtól tartani, mert a nép haragja múlandó.

Igaza volt.

Tovább

Ti nem unjátok még ezt az egybites, ostoba politizálást?

Mert én nagyon.

Elegem van abból, hogy vagy sorosbérenc migránssimogató, vagy agymosott NER-birka vagyok, nincs átmenet, nincs értelmes vita, csak fekete és fehér van.

Elegem van a felcsúti geciből és az őszödi böszméből, de legfőképp abból, hogy ha bármelyikükkel nem szimpatizálok, akkor automatikusan a másik szekerét tolom, mi több: a másik bérence vagyok.

Elegem van abból, hogy ma a politika nem több annál, hogy ki tudja hangosabban kifejezni a gyűlöletét a másik iránt. Elegem van a kormányból, aki kormányzás helyett az embereket uszítja egymás ellen, és elegem van az "ellenzék"-ből, aki ezt tétlenül nézi végig.

Elegem van a tüntetésekből. Kimegy jó esetben néhány ezer ember (legyünk jóindulatúak, és számoljunk 10 ezerrel, akkor is a kétmilliós város lakosainak 0,5 százalékáról beszélünk!), végighallgat pár dögunalmas beszédet, majd hazamegy, és várja, hogy ettől majd valami csoda folytán valami történik. Pedig Őszöd óta tudjuk, mit is gondol a mindenkori hatalom a tüntetőkről: előbb-utóbb megunják, hazamennek

kepkivagas.JPG

Hát LOL, Orbán már csak egy kávét kér... Forrás

Elegem van azokból is, akik leszarják az egészet, ellenben országos hisztit csapnak mindenféle random jelentékteken faszságból a közösségi médiában, mint például a szurikáta-ügy, az eurovíziós dalfesztivál minden egyes kikúrt évben, vagy hogy valakik zokni-szandálban szállnak fel a villamosra. 

 

De tudjátok, miből van még NAGYON elegem? A primitív, alpári, proli suttyóságból, a bajszos szarból, és az "Orbán egy geci"-ből is. Igen, ez itt most egy coming out: gyűlölöm az O1G-t, méghozzá a kezdetektől. Gyűlölöm, hogy erre van igény, ez megy a Facebookon, ez hozza a kattintást ezért ezt pörgeti a sajtó is... Bezzeg amikor valami értelmes irányba vinném tovább a dolgot, azt már mindenki leszarja, mert jön az új ideig-óráig pörgő őrület.

Tovább
süti beállítások módosítása